Kundernas omdömen

Det här tycker mina uppdragsgivare:

 

Vi på workfind har haft ett samarbete med Ingrid Wallentin där hon har haft studie och yrkesvägledning med våra kandidater. Ingrid agerar alltid professionellt med en enorm kunskap och ett lugn i alla samtal. Vidare är Ingrid väldigt enkel att samarbeta med och med hennes personlighet och erfarenhet fick vi förtroende för henne redan efter första mötet. Vi kan varmt rekommendera Ingrid.
Workfinder Helsingborg Admir Cato Rekyteringskonsult
 

-”Samarbetet med Ingrid har alltid fungerat väldigt bra. Ingrid har en bred kompetens och vägleder eleverna i deras gymnasieval utifrån var och ens förutsättningar och behov. Det känns tryggt att kunna överlåta arbetet med gymnasievalet till Ingrid eftersom jag vet att eleverna är i goda händer.”

-”Ingrid står för uppdaterad kunskap, ett gott bemötande och äkta engagemang för våra elever. För oss är kvalitet och höga krav en självklarhet i alla delar av vår verksamhet. Detta har Ingrid väl uppfyllt under de snart tio år hon varit knuten till oss.”

-”Ingrid Wallentin tar fullt ansvar för vår studie- och yrkesvägledning.”

-Våra elever får stort stöd från Ingrid Wallentin i sina framtidsval.”

-”Ingrid Wallentin gör ett fantastiskt jobb med att guida våra elever mot gymnasieskolan.”

-”Skolans samarbete med Ingrid Wallentin fungerar mycket bra!”

-”Elever och föräldrar är mycket nöjda med Ingrid Wallentins arbete!”

-”Tack för all din hjälp och engagemang.”

-”Har stött på dig några gånger i samband med att O sökte till gymnasiet för ca 2,5 år sedan och nu då E och jag slåss varje gång över hur proffsig du är! Du är så kunnig och välinformerad och förmedlar dessutom din kunskap på ett trevligt och bra sätt, det känns verkligen som att våra ungdomar är i goda händer hos dig,”